lauantai 24. maaliskuuta 2012

Elä hättäile, istu mättäille

Eilen illalla oli tekninen läpimeno ja uitettiin kerralla Jaska ja valoajot Morsiamen maailmaan. Läpimeno oli sangen onnistunut siihen nähden, että se oli vasta toinen koko porukalla. Tänään vuorossa on pressikuvat ja läpimeno, johon tulee taas muutamia katsojia. Huomenna vietetään lepopäivää, ja sitten vedetään läpi ma, ke, to. Tiistai on vielä varattu mahdollisille kohtaustreeneille ja hinkkauksille. Ei enää paljoa jäljellä!

Viimeaikaisia huomioita:
Tykkään tehdä valoja, silloin kun siihen saa keskittyä rauhassa, eikä ole kiire.
Parasta valojensuuntausmusiikkia on Angelo Badalamenti.
Kunhan esiintyjät muistavat ajatella lavalla, kohtaukset rullaa hyvin ja maailma on kokonainen.
Jos kohtauksen rytmi hukkuu, sitä ei saa kiirehtimällä kiinni.
Koreografioiden tekeminen on vaativaa, mutta hiton hauskaa.
Morsian leikkii herkkyyden ja rajuuden, lempeyden ja väkivallan rajalla - ja siinä rajalla on hyvä olla.
Tanssimatot koko tilaan tuo heti uutta potkua esityksen henkeen.
Esitys on esiintyjille hirveän intensiivinen, ja lavalla ei todellakaan voi nukkua.
Ajattelemalla ja luottamalla kokonaisuudesta tulee yhteinen.

Kolme esitystä yhdestätoista on nyt loppuunvarattu. Muihin esitykseen satunnaisia varauksia. Jos mielii tulla katsomaan esitystä johonkin tiettyyn esitykseen, kehotan varaamaan liput heti.

Juliste tuli eilen painosta, ja se näyttää upealta. Maanantaina Maiju saa lähteä kylille levittämään sanomaa ja teippiä. Keskiviikkona pidetään pressi. Perjantaina juhlitaan.

Vielä on valojen kanssa säätöä, kun tilan tekniikkavastaava on ollut viikon lomalla, eikä apua ongelmiin ole saanut. Muutama piuha pitää vielä tehdä, että saadaan loputkin hehkut kattoon. Onneksi mitään suurempia ongelmia ei (ainakaan vielä) ole ilmaantunut.

Nyt on mieli luottavainen, katsotaan mitä läpimeno tuo tullessaan. Kahden viimepäivän "elä hättäile, istu mättäille" -mentaliteetti on tuottanut tulosta. Pikku hiljaa kaikki kirkastuu.

Karo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti